14.8.09

ıyy pis sapık.

şu halis toprak denen adamın iğrençliğine mi dumur olmalı yoksa 17'lik zevcesinin para uğruna acınası halde oluşuna ve gerizekalılığına mı?
ulan kart zampara,hadi diyelim aldın kızı,hadi pezevenksin tamam,bari çok süper bişey yapmış gibi ballandıra ballandıra anlatma dimi.
adam bi açıklamada bulunmuş bi televizyon programında,hacize uğradığı için 'ooh canıma değsin'
diyesi geliyo insanın.gazeteden aktarıyorum:

'EVLENMESEM DELLENMİŞTİM'
Kendisinden 54 yaş küçük bir kadınla yaptığı evlilik ve devlet tarafından el konulan şirketleriyle son günlerin en çok konuşulan ismi Halis Toprak,katıldığı bir televizyon programında yine ilginç açıklamalarda bulundu.Evliliğin kendisine büyük fayda sağladığını söyleyen Toprak,''Cinsellik bakımından fena değilim.Evlenmesem dellenmiştim'' dedi.17 yaşındaki Neslihan Tağızade'nin otellerinden birinde yiyecek-içecek müdürü olduğunu anlatan Toprak,yanında çalışan müdürlerin tavsiyesiyle tanışıp evlendiğini anlattı.Eşinin evde kendisine 'Ağam' dediğini kendisinin ise ona 'Hanım' diye hitap ettiğini söyleyen Toprak,evliliğiyle ilgili.''Tavsiye ettiler,evlenmem için.'O beni alırsa ben onu 50 kere alırım'dedim''dedi.

Yuh lan.
Fantaziye bak,ağam diyomuş onun da hoşuna gidiyomuş besbelli.
cinsellik bakımından da FENA DEĞİLMİŞ.Dellenirmişmiş.
Hıyar adam,dedem napsın babannem ölmüş adam 8 yıldır yalnız yaşıyo edebiyle oturuyo.İnsan değil mi o?
bi de tavsiye etmişlermiş.sanki yazlık alıyo.
Çükü kopasıca kdjgfdskjgf
O küçük kaşar da adam ölünce servete konucam diye hayatını zindan etsin.İnanılır gibi değil.

1 yorum:

  1. bide kızın babası cıkıp acıklama yapıyo ben demedim kıza evlen die bik bik bik mal bu mıllet sankı halis toprakla kız sıtarbaksta kahve alırken tanıstı pırasa beyinli insanlar bu millet bu zekaya sahip oldukca bu ülkeden bi yol olmaz

    YanıtlaSil