11.2.11

çocuktuk işte.

.....biz harflere de cinsiyet veriyoduk.ben bi gün anneme armutu gösterip ben bunun kadınını istiyorum demiştim.zencefil? zencefil şey böyle,dedikoducu.avokado? ezik,asosyal o.sümsüük.yatıyo bütün gün.çirkin.göbeği var.mango da ünlüymüş,ananasla en yakın arkadaşlar,ananas kokoş çünkü,ya da dönme de olabilir ananas.saçı yapılı hep.böğürtlen sokak çocuğu,afacan.ay limon? o tam bir piç.
en orospu hangisi?üzüm ya! üzüm dağıtıyo üzüm çok orospu! yok frambuaz bence öyle.yok yok,üzüm.fasulyeyi napıcaz? şeytan tüyü varmış fasulyede,tipsiz,ama çok seksi böyle nedense.aksanı var bi de fasulyenin.domates de anaçmış.teyze böyle,hanife falan adı.şişko.limon piç piç.karnabahar da teyze,ama sinirli bi teyze,bütün mahalleye ayar veriyo,herşeyi biliyo.
patlıcan ağa ya ııy.böyle dizini kırmış oturmuş tesbih çekiyo.kabak ne peki? kabak yaşlı böyle,ay yalnız ooo.mahalle bakkalı amcaymış.yazık tipli böyle,iyi adam ama.rakı içiyo akşamları.
Brokoli çingene! fıçıfıçı böyle,heryere uzanıyo bölünüyo falan.turp delikanlıymış.maço falanmış.
Havuç? Havuç manken be.bronz havuç.çağla şıkel.
Duta ne diyelim? dut çoluk çocuk ya.Elma da bence seksi bi kadın.böyle filinta gibi.
Ay enginar ebe! ne alaka ya? mahallenin çocuk doğuranı böyle,evet ya.her boka maydanoz bi de.
enginarın amı.
Sarımsak lanet çocuk.afacan falan pislik iblis böyle.bence soğan da sarhoş.kuru olan ama.şarapçı falan.üzümle ilişkisi var soğanın.pırasa 70'li yılların delikanlılarına benziyo.bence kereviz de çok sinirli.of pislik böyle,içten pazarlıklı.
Ay patates? şadiye falan onun adı,o da teyze.ama herkes ona danışıyo böyle,şirin bi teyze.fal bakıyo falan.herkese yardım ediyo.kıro kim peki?
acur! tam kıro değil mi salatalık gibi olmaya çalışıyo.kavun bence berber,keltoş ama.yok,kavun kadın ya.ama manikürcü pedikürcü o tam! adı nesrin falan.karpuz da dondurmacıymış.nesrin'e yazıyo.dutlara beleş dondurma veriyo.dutlara böğürtlenlere.bıyıklı ve göbekli.kim peki görmüş geçirmiş,böyle pavyon kadını mesela?ıspanak belki. yok,onu buluruz birazdan.semizotu dağınık süslü zilli bi genç kızmış böyle.ıspanak da onun serseri sevgilisi,uyuşturucu satıyo falan,bıçkın herif.aaay! dereotu da uyuz kız,semizotunun çok dedikodusunu yapıyo karnabahara patatese domatese.ay yabanmersini bebeyiiim! yabanmersini dansçı ya tam.takma adı var bence.havalı bişey sahne adı gibi.çilek de prenses gibi yetişmiş kız çocuğu.adı badesu falan.
öyle yani.

1 yorum: