27.8.10

gökçeadadan bildiriyorum,çok sinek var,çok arsızlar ve hep ağzıma burnuma kaçıyorlar,ben de nefes alınca içime çekiyormuş gibi hissediyorum,boğazımda hep bi düğüm,ama psikolojik biliyorum.böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.en azından ısırmıyo ibneler.
rüzgarı fena gökçeadanın.ama başka yerlerde yaz çekilmez durumdayken burası mis gibi.ama çok bi sakin,yapıcak bişey yok sörf dışında,eğer bolca kakara kikiri yapıcak,herşeyden eğlence çıkarıcak bi grubunuz yoksa sıkıcı.
şarapları şahane ama.bi de sahil baya iyi,kum dolu,istediğin kadar yürü,kabuklar var bi de çok,küçük küçük,güzel. sanki toplamak için birisi oraya dökmüş onları.
o değil de,bazı şeyler var dünden.

bi kere küçük çocuklara çok üzülüyorum ben anne baba himayesi altındaki. ebeveyn egosu diye bişey var bi de,mesela: 'ARDA O SUDAN HEMEN ÇIK! GİDİYORUZ ARDA!','YEMEKTEN ÖNCE MÜMKÜN DEĞİL DONDURMA YİYEMEZSİN ARDA!' 'O ELLERİN HALİ NE ARDA?' vikvikvik arda,bikbikbik arda,bıdıbıdı arda.sadece arda da değil mağdur olan,handesu'lar,ilkay'lar,berkcan'lar.
çocuğu rahat bırakın bi.
dün bişey söyledim; 'bissürü çocuk yapıcam,hepsine de çok iyi davranıcam.demiycem hiç sudan çık falan.dondurma da yesin istediği kadar.hasta olmayı da kendi görsün anlasın,ölücek değil ya.'


ve yaş konusu.ben 90lıyım,orası tamam. yeni ergenlik zamanlarımda 11-12 yaş falan 17-20 yaş grubunu delicesine kıskanır,onlara özenmeyi hat safhada yaşar,bi de bu kompleksten ötürü kendimi çok havalı hissetmeye çalışır ve karşıdakine 'bu kız büyümüş' hissi vermeye çalışırdım.hangimiz öyle değildik ki zaten o yaşta. 'sen daha küçüksün' lafı en büyük intihar etme isteği sebebiydi.göbeği açık bluz giyince kendimizi acayip çekici falan hissettiğimiz zamanlar.hey gidi.kendi kızım da öyle olduğunda baya eğlence çıkıcak bana. tabi erkek çocukları için de benzer durumlar mevcut.her neyse,bunlarla kafa kurcalayan bir ergen olmaktan ne çabuk çıkmışım da,kıskandığım yaş grubunun sınırına dayanmış,yaşlanmak üzere olmuşum?
lan,gençliğimi yaşayamadım mı şimdi ben,noluyo olum?
'89lu 88li falandır bu,ne tatlıymış ihi ihi' dediğim taş gibi çocuklar DOKSANİKİLİ DOKSANÜÇLÜ çıkıyo olum.ben de doksanlıyım diyince bi sessizlik oluyo karşılıklı.bana safinaz modeli bakışlarla bakan çocuk için birden 'apla' oluyorum.of çok tatsız.
sörf hocam var bi de,bulgar.allah için taş gibi çocuk.3 kere ders yaptık,4.derste biraz muhabbet ettik nerdensin ne okuyosun bilmemne falan.bana göre rahat bi 24 25 yaşındaydı çocuk,e filinta gibi herif bi de.merak edip sordum,onsekiz dedi. 'ov rili? yu luk oldır hihihihi' demekle yetindim. o bana sorunca da 'tıventi' derkenki gerginliğim yüzünden boarddan düşüyodum,yelken bi an ağır geldi falan.zaten rüzgar da çoktu,neyse ki atlattım.sonra bi de şey dedi ipne, ingilizce on iki ve yirmi birbirine benziyo ya,karıştırıyorum sandı, tventi or tvelf? dedi. yuh dedim,on iki olayım bi de.
ya herkesin işine geldiği gibi demek ki bu işler. 92li çocuk beni onbeş yaşında sanıyo,25 yaşındaki insan yaşımda gösterdiğimi söylüyo,hadi en küçük 18 yani.15 ne olum.

son olarak da eğlenceli bişeyle kapatıyorum bugünü:
pipili mayo giymiş kokocambo amcaları.
yalan rüzgarı tipli havuçumsu bronzluktaki seksi(wtf?) balıketli amcalar neon renklerde slip mayo giyiyolar ya,en eğlenceli şey o bi kumsaldaki.dün bitanesi artık kendini aşmıştı,oldukça göbekli,çukuleta tenli,bembeyaz kocaman öndişlere sahip zaten,slip mayosu da fosforlu fıstık yeşiliydi,bi de aynalı sörfçü gözlüğü takmış,saçlar yana taranmış.gülüyodu göbeği hoplaya hoplaya.bu görüntünün beynime kazınmasından 5 dakika sonra da 'yaayaye kokocambo yaayayee' çalmaya başladı.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=slip%20mayo
ve burda çok eğlenceli yorumlar var bu konuyla ilgili.
hadi gittim.

1 yorum:

  1. gökçeadada aydıncık plajında ilginç sinekler var oraya buraya yapışıyolar böyle. onları diyosun sanırım. ama ilginçler. kuyrukları çokgarip. dikkat et bak.

    YanıtlaSil