11.5.10

bazı problemlerim var.

-yalova diyince 'ayanora neresi ya?' diyen bi eniştem var benim.

-filmlerde 'öndeki aracı takip edin' tribini hep çok kıskanır ve hiç anlamam.
tut ki aldılar kaçırdılar gettiler çocuğu,panikten titriyosun zangırzangır,hiçbişey yapamıyo olmanın mallığı da var,koştun kapıya çıktın çaresizce,o taksi de seni orda bekler tabi di mi.Keeesin caaağnııım.'Film işte' demeyin,açıklama istiyorum.

-Karaçarşaflı teyzelerle paint it black'e klip çekmek gibi bi düşüncem var.Şimdi bunu okuyup da 'enee yapılır ki bu kehkeh' diyip de,fikri alıp gidip de,klibi çekip de önüme getirmöyün.iyişeylerolmaz.

-Bi de hep şişko çirkin aptal kaprisli uyuz gıcık kızlar çok tatlı karşıcinsi çokfena ayartıp bi de çokçılgın kendine bağlıyo,tripleriyle çocuğu çılgına çeviriyo ama elinde tutuyo gayet.nası yapıyo şaşıyorum.3 ihtimal var: şeytan tüyü,çirkin şansı,girişkenlikten doğan herşeyi lehine çevirme kabiliyeti.neyse,çay güzelmiş.

-bazen en sevdiğim duygu hararetle bişey anlattıktan sonra EHE EHE diye sırıtırken ortalığın sessizliğe bürünmesidir.böyle o konuyla ilgili neşe dolmuşsundur etraftakilerden de aynısını beklersin ama bok olursun.'o zaman komikti işte şimdi olmadı eheh eheh' olur hep.

-bi de boğazımdan harakiri yapıcam yakın zamanda.bahar tozları mıdır her ne halt yüzündense dede gibi öksürüyorum 5 gündür.hayatım karardı,yaşlandım hafız.

3 yorum:

  1. 1 KIŞI BIŞEY DEMİŞ:

    YanıtlaSil
  2. ben bi kere hoşlandığım çocuk öndeki servise binince servisçiye öndeki aracı takip et demiştim suratıma şu şekil bakmıştı "o_O"
    hiç de filmlerdeki gibi bi sahne olmuyo sinirleniyorum

    YanıtlaSil